tiistai 22. tammikuuta 2013

Sirkusjuhlat - Let´s have a Circus Party!

 
Oletko miettinyt teemajuhlien tai teemasynttäreiden järjestämistä, ja teema on vielä hakusessa? Yksi kiva idea on järkätä Sirkus -teemajuhlat. Tämä teema on siitä kiva että se sopii niin tytöille kuin pojille, samoin kuin aikuistenkin juhliin. Juhlat on kiva järjestää naamiaisina, sillä sirkuksestahan löytyy asuideoita loputtomasti; tirehtööri, klovni, voimamies, trapetsitaiteilija, leijona jne jne. Synttärikutsu voi olla vaikka lippu sirkukseen ja ohjelmana esim. narunvetoa, renkaanheittoa, pieniä esityksiä, "nuorallakävelyä", pukeutumista hassuihin hattuihin, viiksiin ym. Juhlarekvisiittaakin on suht helppo keksiä: hattara- tai jäätelökoju, lippuluukku, pieni näyttämö tai teltta - vain mielikuvitus ja aika on rajana..
 
Olen koonnut pieniä ideoita Sirkusjuhlien järjestämiseen ja somistamiseen Pinterestiin, käypä kurkkaamassa  http://pinterest.com/decorahouse/circus-party-sirkus-teemajuhlat/
 
 
 


Decora Houseen saapuivat Sirkus -kattaustarvikkeet pari viikkoa sitten, ja olen itse tykästynyt niihin kovasti. Ovat niin ihanan värikkäitä ja raikkaita. Yritän parasta aikaa ujuttaa omien lasteni ajatuksiin ideaa sirkussynttäreistä, ja ehkäpä pääsen itsekin toteuttamaan sellaiset lähitulevaisuudessa. Tällä hetkellä tosin pikkuneiti on tilannut Limpetta (prinsessa) -synttärit ja pojalle pitäisi kuulemma järkätä ensi kesänä Lego Monsters Fighters -synttärit. Mutta esikoisen kanssa saamme varmasti jotain rakennettua sirkusteeman ympärille, jos ei muuta niin vaikka keväiset pihakekkerit naapurin lapsille!
 
 
Yhdet sirkussynttärit on jo järjestetty blogiyhteistyön kautta, ja pääsettekin ihastelemaan 3-vuotiaan pikkupojan synttärijuhlatunnelmia Pics, Dots and Stripes -blogissa: http://www.divaaniblogit.fi/blogit/dotsandstripes/2013/01/17/sirkus-synttarit/.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti